У Криму продовжують рити окопи і змушують місцевих залишати нерухомість на пляжах

Російські загабники у Криму змушують місцевих мешканців, які мають нерухомість на пляжах, залишити її для будівництва “оборонних споруд”.

Про це повідомило Представництво Президента України в АРК.

“Як стало відомо Представництву, окупанти продовжують готувати окопи. У с. Міжводне місцевих мешканців, які мають нерухомість на пляжі, змушують все звільнити та залишити, бо заважають “дєлать оборонітільниє сооруженія”, – йдеться в повідоменні.

У представництві акцентують, що мілітаризація Криму набирає обертів. Так, так званий «керівник» окупаційної адміністрації сергій аксьонов заявив, що планується збільшення показників військово-промислового комплексу півострова у 2023 році.

Окрім того, окупанти в Криму почали активну експлуатацію місцевих підприємств у військових та оборонних цілях. Так, у м. Саки підприємство ТОВ «Спектр-Поставка» почало виготовлення тетраедрів.

Читайте також:
У Криму риють окопи на пляжі та взялися виготовляти тетраедри. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.