Модні зимові сукні: які бувають і з чим їх носити? ℗

Настання холодів — зовсім не привід відмовитися від улюбленого жіночного одягу. Просто одягаємо зимові сукні, та й по всьому. Вони виготовлені зі спеціальних теплих тканин, з урахуванням особливості сезону, тому забезпечують максимальний комфорт та допомагають відчувати себе привабливою і стильною навіть у холод.

Фасони зимових суконь

Теплі плаття зазвичай шиються з суконних тканин, що містять вовну, можуть бути трикотажними, в’язаними, утепленими. Все залежить від стилю бажаного аутфіту. Серед того, що сьогодні модно, можна виділити наступні моделі теплих суконь.

  • Класичні трикотажні міді

Їх вирізняють середня довжина, відносне прилягання. Можуть йти з високою об’ємною горловиною чи взагалі без неї. Наймодніші наразі з трикотажу “в рубчик”, але й з ажурним плетенням та малюнком в коси теж популярні. Найтепліші — з ангори та кашеміру, але там й відповідна ціна.

  • Асиметричні

Можуть бути кількох видів — з розрізом на одне плече, з одним рукавом (цікавий варіант для більш святкових заходів), з асиметрією у спідниці. Усі виглядають однаково класно.

  • Шкіряні

Цей тренд нікуди не подівся. Таке плаття, зимовий варіант його, актуальний у будь-якій довжині (максі навіть переважає), та фасоні. Класний вигляд має виріб з мінімумом відкритих місць. Тобто такий собі total skin.

  • Фланеві сукні-сорочки

Якщо траплялося, що ви дивилися на свою картату сорочку з німим запитання, чому ж не зробити таке плаття, то такі насправді є. Суперзручні, красивезні, ідеальні для офісу без дрес-коду, для будь-яких інших справ. Велику роль грають принти та забарвлення. Хоча навряд вдасться зустріти щось неварте уваги.

  • Спортивного типу

Можуть бути утепленими на флісі чи байці або в’язаними. Нагадають подовжене худі. Часом мають капюшон, рукави-мітенки, блискавку в горловині та інші модні штучки.

  • Бодікон

Це такий виріб, що максимально підкреслює особливості жіночої фігури. Тут можна експериментувати з міні, А-кроєм, футляром чи річчю на запах. Головне не приносити у жертву комфорт.

З чим носити теплі сукні

Плаття зимові — самі по собі центральна деталь образу. Трендовий вигляд з ними мають масивне взуття — черевики, високі чоботи, трохи завищені челсі на масивній платформі, дутики, ботильйони на шпильках.

Традиційно підходять й пальта (будь-які), шуби та пуховики. Суперкласні — дублянки та шубки-тедді.

Варто звернути увагу й на аксесуари: ремінці, хустинки, палантини та головні убори. Серед них переважають панами, капелюхи та берети. Тільки уявіть, скільки цікавих луків можна з ними нафантазувати.

Підібрати біжутерію до сукні

От з прикрасами складніше, тому що текстура та можливий принт уже перебирають на себе достатньо уваги. З деталей можливі масивні буси чи довгий тонкий підвіс, якщо річ однотонна та досить тонка. Або їх можна замінити на сережки (навіть масивні) чи браслет (годинник). Прикраса може були лише одна. І за умови, що ви не використовуєте якийсь інший аксесуар — ремінь чи хусточку. Майстерність гарно одягатися — це й вміння вчасно зупинитися.

Отримати консультацію щодо біжутерії або щодо того, які сукні зараз в моді та придбати їх за чудовою ціною ви завжди можете в інтернет-магазині Issaplus.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна