“Ви завжди поруч”: Залужний і Буданов вітають з Днем волонтера

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав із Міжнародним днем волонтера і подякував за допомогу військовим.

Відповідне вітання розмістили комунікаційники головкома у понеділок, 5 грудня, на сторінці у ФБ.

“Ви завжди поруч. Ми постійно відчуваємо вашу турботу і підтримку. Волонтери і військові – це нерозривний, фактично родинний, зв’язок. У нашій єдності – сила й незламність української нації. Уклінно дякую вам, дорогі волонтери, за допомогу війську!”, – написав Залужний.

Він також зазначив, що стійкість нашої оборони, звільнені міста і села, відносний, але все ж таки мир на більшій частині держави – це спільна заслуга.

“І наша Перемога теж буде спільною!” – додав головнокомандувач ЗСУ.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов від імені всіх підрозділів ГУР МО також привітав українських волонтерів.

“Вісім років уся наша країна й світ бачить, як великий рух незламних, сміливих і жертовних людей переріс у справжню армію забезпечення й допомоги”, – наголосив Буданов, повідомляє пресслужба ГУР МО у телеграм-каналі.

Він зазначив, що на сьогодні волонтери забезпечують армію всім – від техніки, спорядження та гаджетів до медикаментів і їжі.

“Ви завжди з бійцями передової, ви завжди з мешканцями населених пунктів на лінії вогню, які потерпають від війни й нужди. Ви завжди, часто ризикуючи власним життям і здоров’ям, у перших рядах. Щодня своєю жертовною працею ви зміцнюєте нашу країну, формуєте майбутню зрілу та відповідальну державу, в якій обов’язок і служіння завжди будуть порядком денним”, – заявив Буданов.

“З вашої небайдужості й незламності виростає стратегічна місія України – утвердитися країною людей доброї волі, країною взаємодопомоги, взаєморозуміння й реалізації спільної мети, в якій людське життя завжди буде пріоритетом”, – додав він.

Нагадаємо, у 1985 році Генеральна асамблея ООН у спеціальній резолюції запропонувала відзначати 5 грудня як Міжнародний день волонтерів.
Наразі Міжнародний день волонтера відзначається багатьма неурядовими організаціями, громадянським суспільством і приватним сектором. Він також підтримується програмою волонтерів ООН.

Читайте також:
“Повернись живим” запускає нових проєкт для усіх артилерійських бригад ЗСУ. Ціна питання – 60 млн грн

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна