Зеленський, Єрмак та Кулеба зреагували на вирок у справі МН17

Представники української влади відреагували на перші вироки у справі про збиття малайзійського рейсу MH17. Президент Володимир Зеленський заявив, що на лаві підсудних мають опинитися замовники.

Про це він написав у Twitter у четвер, 17 листопада. 

“Відчуття безкарності веде до нових злочинів. Маємо розвіяти цю ілюзію. Покарання за всі російські звірства — і тодішні, і нинішні — буде неминучим”, — пише Зеленський.

Керівник офісу президента Андрій Єрмак заявив, що замовники тієї трагедії, як і нинішніх подій в Україні, одні й ті самі: «Наша спільна задача чітка — російські злочинці мають опинитися на лаві підсудних».

Привітав рішення суду у Гаазі і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

“Титанічна спільна робота України, Нідерландів, Бельгії, Австралії, Малайзії. Ці рішення надсилають сигнал рф: жодна брехня не допоможе уникнути правосуддя. Вся вертикаль командування російських злочинців має бути притягнута до відповідальності”, — написав він.

Читайте також:
СУД У ГААЗІ ОГОЛОСИВ ВИРОК У СПРАВІ MH17

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна