Застосунок із мінної безпеки MineFree пропонує нові функції

Благодійна організація Free Ukraine (“Вільна Україна”) оновила створений нею мобільний застосунок MineFree, який допомагає уникнути замінованих територій.

Нова версія MineFree 2.0 покращена завдяки відгукам користувачів. У застосунку швидше працює інформативна мапа з актуальною інформацією від ДСНС. Мобільний застосунок дозволяє уникати мін та попереджає користувачів про наближення до відомих вибухонебезпечних зон.

Крім того, у застосунку можливо переглянути доповнений довідник з реальними фото вибухонебезпечних предметів та сповістити ДСНС про їх виявлення.

У застосунку створено аналітичну панель (інфографіку), за допомогою якої можливо відслідкувати кількість знешкодження вибухонебезпечних предметів та поширити цю інформацію.

Застосунок використовує у своїй роботі дані ДСНС щодо небезпечних територій, які постійно оновлюється в режимі онлайн.

Розробники радять постійно оновлювати застосунок, адже кожна версія буде вдосконалена. Дізнайтеся більше за посиланням: www.minefree.info

Оновлюйте та завантажуйте MineFree за посиланнями:

Будьте пильними та бережіть себе!

Проект MinеFree створений волонтерами благодійної швейцарської організації “Free Ukraine” за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Дизайн та інтерфейс застосунку впровадили агенції Grape та Axicube, а концепцією та розробкою займалися компанії Eleken та Quantumobile.

“Free Ukraine” була заснована у 2014 році та об’єднує українську діаспору, а також представників інших національностей у Швейцарії та закордоном, які прагнуть підтримати Україну та докладають зусиль, щоб зробити країну безпечною для життя і здоров’я людей.

Читайте також:
Понад 30 мільйонів гектарів території України потребують розмінування, – МВС

Проєкт “Зберегти Україну” реалізується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна