На Банковій не бачать ознак здачі росіянами Херсона без бою

Радник голови офісу президента Михайло Подоляк сказав, що у Херсоні зберігається значне угруповання російських військових – Україна не бачить ознак відступу Росії без бою, незважаючи на заяву міноборони РФ.

Про це він написав у твіттері ввечері в середу, 9 листопада.

“Дії говорять гучніше за слова. Україна не бачить ознак того, що Росія залишає Херсон без бою. У місті зберігається значна частина російського угруповання, в регіон стягуються додаткові резерви. Україна звільняє території, спираючись на дані розвідки, а не зрежисовані телевізійні заяви”, – сказав Подоляк.

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич вважає, що варто довіряти офіційним джерелам, незважаючи на заяви російського керівництва, а також закликав не розголошувати інформацію про дії Сил оборони України і дотримуватися режиму інформаційної тиші.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім також закликав не довіряти заява росіян про відступ із Херсона: “Якщо росіяни щось говорять, то зроблять навпаки”.

Нагадаємо, вдень 9 листопада міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що Росія вирішила відступити з правого берега Дніпра, тобто залишає Херсон.

Читайте також:
Генсек НАТО прокоментував заяви РФ про відступ із правого берега Дніпра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна