Десантники 79-ї бригади показали, як зі “Стугни” знищили ворожий танк. ВІДЕО

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ показали, як з протитанкового ракетного комплексу “Стугна” знищили танк росіян у Донецькій області.

Відео поширила пресслужба Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ у вівторок, 8 листопада.

“Протитанковий підрозділ 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжує знищувати ворожу техніку в районі виконання завдань на Донбасі. Так, днями протитанкісти влучним пострілом спалили танк російських окупантів”, – ідеться у повідомленні.

Усього з початку повномасштабного вторгнення на рахунку цього підрозділу понад 30 знищених танків і бойових броньованих машин ворога.

“Основний секрет успіху – навченість нашої бойової обслуги ПТРК «Стугна» та чітка координація їх дій з аеророзвідкою. Завдяки якій ми знаємо про усі напрямки переміщення бронетехніки противника», – підкреслив командир протитанкового підрозділу.

Читайте також:
Під Соледаром 93-тя бригада спалила російську броню “Стугною” з максимальної дальності 5 км

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.