Україну відвідав радник президента США Салліван

Радник Президента США з питань національної безпеки Джейкоб Салліван відвідав Україну з візитом, провів зустрічі з військовим та політичним керівництвом.

Про це в п’ятницю, 4 листопада, повідомляє “Укрінформ”.

Радник президента США мав можливість поспілкуватися з українськими військовими, головнокомандувачем ЗСУ та командувачами різних напрямків, була також зустріч і з Президентом Володимиром Зеленським.

Крім того, за словами очільника ОП Андрія Єрмака, американських гостей було поінформовано про ситуацію з російськими атаками на критичну інфраструктуру України та реалізацію зернової ініціативи.

На зустрічах із Салліваном ішлося і про продовження санкційної політики проти Росії.

“США є найбільшим нашим партнером, який надає нам найбільшу підтримку. І сьогодні ми вчергове отримали підтвердження щодо непохитності підтримки України до нашої перемоги. Наші друзі, наші партнери з нами.

Вони повністю розуміють нашу ситуацію, вони нас підтримують, працюють також над консолідацією наших інших партнерів, це важливо напередодні засідання G20“, – наголосив керівник ОП.

Читайте також:
США оголосили про новий пакет допомоги Україні: що в ньому

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна