На Донеччині прикордонники відбили жорстокий штурм і поповнили обмінний фонд. ВІДЕО

Російські війська не припиняють наступ на Донецькому напрямку – прикордонники разом з іншими з підрозділами Сил оборони стримують ворожий натиск.

Про це в понеділок, 31 жовтня, інформує пресслужба ДПСУ.

Напередодні від самого світанку російські окупанти розпочали обстріли позицій Сил оборони на південному напрямку Донецької області.

Артилерійська підготовка противника з мінометів, реактивної й ствольної артилерії тривала близько двох годин.

Згодом загарбники, силами до двох взводів піхоти під прикриттям бойових машин, перейшли до штурму позицій українських захисників.

Влучним вогнем прикордонники знищили ворожу БМП разом із екіпажем, а піхоту противника розсіяли. Відступаючи під вогневим ураженням наших бійців російські військові залишали своїх вбитих та поранених.

Так, у результаті бою прикордонники відбили жорстокий штурм ворога та взяли в полон 35-річного пораненого контрактника з Ростовської області.

Читайте також:
Звільнений Святогірськ: розбите російське залізяччя, лігвища окупантів та місцеві “блудні вівці”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна