Три громади на Миколаївщині та дві на Сумщині потрапили під обстріл росіян

Учора росіяни обстріляли Миколаївський та Баштанський райони Миколаївської області.

Про це повідомляє у четвер, 27 жовтня, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Згідно з повідомленням, у Миколаївському районі під ворожими обстрілами перебувала Шевченківська громада. Вчора о 08:45, 11:50, 16:20, 18:25, 21:50, 22:40 та сьогодні о 02:45 обстрілів зазнали п’ять населених пунктів громади. Внаслідок артилерійських ударів пошкоджено інфраструктуру. Постраждалих немає.

Минулої доби тривали обстріли Березнегуватської громади Баштанського району. Вчора орієнтовно об 17:20 обстрілів зазнали околиці одного з населених пунктів. Детальна інформація уточнюється.

Сьогодні вночі з 02:30 до 03:00 були обстріли за межами населеного пункту Широківської громади. Влучання по відкритій території. Постраждалих та руйнувань немає.

Також російська армія вранці четверга почала обстріл двох громад Сумської області. Станом на 8:29 вони тривали, повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький. Вогонь ведеться з артилерії.

“Хотінська громада: артобстріл після 7:30 почався, наразі триває. Саме ці вибухи чують і сумчани та мешканці сусідніх громад”, – написав він.

У Білопільській громаді обстріл почався після 8 ранку.

Читайте також:
ЗСУ на Херсонщині збили ворожі літак та гелікоптер менше, ніж за годину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна