У Києві поліція допомогла породіллі вибратися із затору – народився хлопчик. ФОТО

Столичні поліцейські супроводили до пологового будинку породіллю, яка застрягла в заторі; вона успішно народила.

Про це 21 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Києва.

В ГУ НП розповіли: через оголошення повітряної тривоги на Лісовому масиві виникли затори, тож подружжя не могло швидко потрапити в лікарню для пологів. Правоохоронці увімкнули на авто проблискові маячки та оперативно супроводили вагітну жінку до медзакладу, де вона народила хлопчика.

“Під час патрулювання території Дніпровського району наряд полку поліції особливого призначення №2 на вулиці Братиславській помітив чоловіка, який махав руками та кликав на допомогу. Під’їхавши до громадянина, спецпризначенці з’ясували, що його дружина народжує та через затори вони не можуть потрапити до пологового будинку.
Поліцейські, не зволікаючи увімкнули проблискові маячки на службовому автомобілі та супроводили подружжя до пологового будинку на проспекті Володимира Івасюка. Спецпризначенці допомогли жінці дібратись до приймального відділення та передали породіллю медикам. Майбутній батько подякував правоохоронцям за оперативне надання допомоги”, – ідеться в повідомленні пресслужби поліції.

Фото: ГУ НП Києва

21 жовтня поліцейські приїхали на виписку до молодої сім’ї та привітали подружжя з народженням хлопчика.

Читайте також:
Породілля із Маріуполя Маріанна Вишемірська, фото якої облетіло увесь світ, тепер знущається над “азовцями” і співпрацює з окупантами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна