Бійці ССО на Київщині збили зі “Стінгера” крилату ракету, що летіла на захід

Воїни Руху опору Сил спеціальних операцій ЗСУ збили на півночі Київської області російську крилату ракету пострілом із переносного зенітно-ракетного комплексу “Стінгер”.

Про це повідомляє Командування ССО.

“Під час бойового чергування один із підрозділів отримав сигнал про ракетний пуск, здійснений російськими літаками з району міста Борисоглєбськ (Воронезька область Росії – “Н”).

Під час моніторингу повітряного простору оператори ССО помітили ціль, що рухалася на відстані кількох кілометрів у напрямку західних областей України.

Пострілом із ПЗРК “Стінгер” ворожу ракету було уражено, після чого вона впала на землю”, — розповіли в Командуванні Сил спецоперацій.

Як писала “Новинарня“, вранці 22 жовтня російські війська завдали масованого ракетного удару по території України, атакувавши об’єкти критичної інфраструктури в різних областях.

Більшість із запущених по Україні під час ранкової повітряної тривоги ракет збили сили протиповітряної оборони.

За даними офісу президента, внаслідок удару Росії по енергетичних об’єктах України вранці 22 жовтня без електропостачання залишилися майже 1,5 мільйона споживачів.

Читайте також:
Над Буковиною винищувач ПС ЗСУ збив російську ракету

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна