На Донеччині частково відновили газопостачання

У Донецькій області частково відновили газопостачання. Централізоване опалення буде у 15 громадах, у 10 опалюватимуть обʼєкти критичної інфраструктури і облаштують центри обігріву.

Про це повідомив у п’ятницю, 21 жовтня, голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

“У 10 громадах на даний час централізоване опалення неможливе – передусім тому, що там точаться активні бойові дії й відновлення зруйнованої критично важливої інфраструктури… Газ станом на сьогодні отримують чотири лікарні і десяток освітніх закладів в Андріївській, Удачненській та Шахівській громадах. Загалом опалювальний сезон стартує на Донеччині з 1 листопада”, – йдеться в повідомленні.

“Цивільне населення, особливо із зони безпосередніх бойових дій, продовжимо евакуйовувати”, – додав він.

Газопостачання в Донецькій області були припинено унаслідок російських обстрілів. На початку липня прогнозувалось, що взимку область може повністю лишитися без газу.

Читайте також:
РФ ударила по школі на Донеччині, де було облаштоване укриття для цивільних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна