РФ ударила по школі на Донеччині, де було облаштоване укриття для цивільних

У Миколаївці Донецької області росіяни обстріляли школу, у якій було облаштоване сховище для мирних жителів.

Про це повідомляє у середу, 28 вересня, голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Згідно з повідомленням, обстріл (попередньо, ракетою С-300) стався близько 5:00 ранку. У сховищі на той час перебувало 12 людей, серед яких двоє дітей та людина з інвалідністю.

Окупанти цілили просто у будівлю школи. Обвалилися стіни. Але сховище витримало – люди, які там перебували, не постраждали. Досі немає інформації щодо однієї людини, яка працювала у школі – її пошуки наразі продовжуються.

“Цинізм і безглузда жорстокість окупантів безмежні: ця школа не має нічого спільного з військовим об’єктом, місцеві цивільні переховувалися там від численних обстрілів, які росіяни регулярно здійснюють по місту”, – наголосив Кириленко.

Голова ОВА нагадав, що безпечних місць на Донеччині немає, і вкотре закликав мешканців регіону евакуюватися у безпечніші області. Інформацію про безкоштовну евакуацію можна отримати за номером: 0988903318.

Читайте також:
Російські удари по регіонах: десяток ракет по Запоріжжю, “шахіди” по Одесі, артнальоти по Дніпропетровщині й Донеччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна