Що й кому подарувати на День захисника 14 жовтня ℗

Що ближче до 14 жовтня, то більше в соцмережах з’являється реклами подарунків “для вашого захисника”, а в шкільних та дитсадівських чатах батьків починаються суперечки на тему “як привітати наших хлопчиків”. Хоча, здавалося б, у такий час, як зараз, цей день остаточно має набути особливого значення. І вже кожен повинен знати, що 14 жовтня ми відзначаємо не “свято хлопчиків”, коли чоловікам дарують гель для гоління чи шкарпетки, а День захисника і захисниці. Адже на захист України стали і чоловіки, й жінки. І це не лише військові, а й медики, рятувальники, волонтери.

Але якщо піну для гоління в цей день дарувати зовсім недоречно, це не означає, що подарунків не треба робити взагалі. Тому що є речі, які точно будуть доречними, а головне – корисними й помічними в будь-якій ситуації. Саме такий подарунок на 14 жовтня – смарт-годинник, наприклад, моделі apple watch 8. Це незамінна річ не лише для захисників та захисниць, а й для кожного, хто дбає про своє здоров’я і прагне постійно бути на зв’язку з близькими.

Відмінні характеристики, стильний дизайн і широкий функціонал – це все про розумний годинник, який стане незамінним помічником як у польових умовах, так і в міському комфорті. Розглянемо головні переваги цього гаджету.

Здоров’я

Варто підкреслити, що apple watch 8 – це водночас особистий фітнес-тренер, лікар і зв’язковий. Він відстежує фази сну й розбудить свого власника саме в той момент, коли він почуватиметься повністю виспаним. Допоможе підлаштувати програму спортивних тренувань під конкретні параметри й цілі.

Датчики, які відстежують серцевий ритм, миттєво повідомляють про можливі збої в роботі серця. У нових моделях датчик температури не лише підкаже вам, що підхоплений на протязі нежить може виявитися чимось серйознішим. Він ще й допоможе жінкам визначити час овуляції – адже температура тіла в ці дні ледь-ледь підвищується. За допомогою термометра відстежити такі зміни непросто, а от смарт-годинник впорається з цим завданням без проблем.

Зв’язок

Bluetooth 5.0 забезпечує миттєву синхронізацію та якісне з’єднання з телефоном без обривів та зависань. Маючи смарт-гаджет від Apple, ви не проґавите жодного повідомлення, навіть якщо скористатися телефоном саме в цю мить немає жодної можливості.

Захист

Завдяки посиленому захисту від пилу та вологи розумному годиннику не страшні ні пилова буря, ні тропічна злива. З ним можна сміливо плавати в басейні чи перепливати річку – гаджет водонепроникний, а матеріал корпусу легко очищується й від забруднень, і від слідів води.

Дизайн

І хоча головна цінність Apple Watch, безумовно, полягає в його функціональності, все ж не можна не відзначити й іще одну приємну особливість цієї серії: широке розмаїття кольорів і стильний дизайн фактично на будь-який смак. Строгий чорний, сліпучо-білий, яскраво-червоний, стильний беж, “металік” – вибір вражає.

І ще одна перевага, про яку неможливо не згадати саме зараз, коли перебої з електроенергією можливі не лише в “гарячих точках”, а фактично в будь-якій точці країни. Завдяки розумному розподілу енергоспоживання цей смарт-годинник навіть із підключеним Bluetooth 5.0 може працювати до 18 годин поспіль. А в режимі економії – всі 36!

Тож якщо ви хочете зробити не лише приємний, а й справді корисний подарунок захиснику чи захисниці – смарт-годинник однозначно правильний вибір. Незалежно від того, який саме день сьогодні в календарі.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

 


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна