РФ вранці вдарила ракетами по Дніпропетровській області

Вранці понеділка Росія завдала ракетного удару по Дніпропетровській області – Дніпровському району.

На місці влучання працюють відповідні служби, дані про загиблих і поранених уточнюються, повідомив у понеділок, 3 жовтня, голова ОВА Валентин Резніченко.

Крім того, вночі били артилерією по Нікопольському та Криворізькому району.

“Нікопольський район росіяни обстріляли з «Градів» та важкої артилерії. Ударили по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Обійшлося без загиблих та поранених”, – зазначив він.

У Нікополі понівечено з десяток багатоповерхових і приватних будинків та лінії електропередач. У Марганецькій громаді через російські снаряди спалахнула пожежа у дачному будинку, майже 1 000 родин залишилися без світла. Аварійні бригади енергетиків уже працюють.

У Криворізькому районі під удар потрапила Зеленодольська громада. У селі Мар’янське пошкоджені приватні оселі, сонячна електростанція, склади сільгосппідприємства, газогін та електромережі. Без поранених.

Минулої ночі росіяни також били по Дніпропетровській області з артилерії та “градів”. Пошкоджено будинки. У Кривому Розі безпілотник-камікадзе атакував ліцей.

Читайте також:
Росія вранці вкотре обстріляла Дніпропетровську область, є загиблі та поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна