Україна і РФ ведуть переговори про обмін військовополоненими за формулою “всіх на всіх”, – ГУР

Україна не припиняє працювати над обмінами полонених із Російською Федерацією, переговори щодо обміну “всіх на всіх” тривають.

Про це в середу, 28 вересня, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов, інформує пресслужба Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

“Також відбувається робота з окремих обмінів. Це тривалий та виснажливий процес. Наприклад, обмін 21 вересня, під час якого було звільнено 215 оборонців, готувався понад два місяці”, – сказав він.

Буданов запевнив, що всіх, хто повертається з полону, держава забезпечує необхідним, в тому числі лікуванням і реабілітацією.

У Координаційному штабі стверджують, що триває робота над створенням карток військовополонених – особистих сторінок, на яких родичам буде легше відстежувати всі зміни статусу військовополоненого.

Читайте також:
У полоні – 7 тис. українців, зокрема 616 жінок. Для обміну шукають нових “медведчуків”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна