Зеленський призначив начальницю військової адміністрації в Херсоні

Президент Володимир Зеленський призначив начальницею Херсонської міської військової адміністрації Галину Лугову.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в розпорядженні президента №195/2022-рп від 21 вересня.

Галина Лугова народилася 10 квітня 1976 року в Херсоні. Навчалась в загальноосвітній школі № 21 в селищі Антонівка, що входить до Херсонської міської ради. Закінчила Херсонський державний університет за спеціальністю “Іноземні мови та література”. Працювала вчителькою, а згодом директоркою ЗОШ № 21.
Заміжня, має двох дітей.

Була депутаткою Херсонської міської ради VII скликання від політичної партії “Блок Петра Порошенка” (2015-2020 рр.). Надалі обрана до Херсонської міськради VIII скликання від партії Ігоря Колихаєва “Нам тут жити”. 11 грудня 2020 року обрана секретарем міської ради.

Із 1 березня 2022 року Херсон залишається під окупацією. Ігор Колихаєв тривалий час залишався діючим міським головою, але наприкінці червня був вкрадений росіянами та, за деякими даними, утримувався в ув’язненні.

Нагадаємо, 19 вересня президент підписав указ про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Херсонській області. Після цього він низкою розпоряджень призначив їхніх керівників.

Читайте також:
Херсонщина: доля контрнаступу і доля зрадників. Розповідає Сергій Данилов. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна