“Росія таким чином наближається до колапсу, зміни влади та розпаду”

Дмитро Лиховій
головний редактор “Новинарні

(FB)

Якби кацапи вміли думати, вони б щось запідозрили.

Шойгу каже, нібито вони викосили пів армії ЗСУ (61 тис.), а в роіссі потєрь почті нєт (менше 6 тис.). Але при цьому чомусь роіссю погнали за Оскіл і Дніпро, і це роісся оголошує мобілізацію на 300 тис. та призначає кримінальну відповідальність за ухиляння, полон тощо.

Загалом, для нас це ок. Все іде в тому ж напрямку, що й досі, але може значно прискоритися.

Росія не хоче визнавати, що вона прогрАє, і обирає ва-банк. Ну, тепер в Україні загине більше росіян. Війна, мобілізація, смерть стануть проблемами для мільйонів сімей в РФ, а не лише для депресивних регіонів.

“Лад” на всіх не настачишся, буде новий удар по бюджету, і нові санкції проти РФ будуть, і постачання нової – кращої – зброї для України.

Якщо комусь на Заході почало здаватися, що ситуація почала якось устаканюватися і з Путіним можна вести якісь переговори, зупинятися десь посередині, то ось Путін це спростовує новим хибним рішенням у ряду дурнуватих і хибних рішень.

Росія таким чином наближається до колапсу, зміни влади та розпаду – а ми ж цього й хочемо.

Втім, все це очевидні речі. Як і те, що від додавання нового гарматного м’яса в ЗС Росії не додасться зброї і ракет.

А рапорти на відмову воювати в жебрацьких умовах невідомо за що в Україні вони й так писали пачками. І то влітку, а це ж буде зима.

До речі, тут ще актуальнішою стає тема “корисних росіян” та нашого впливу на російське інформаційне поле.

Читайте також:
Путін оголошує часткову мобілізацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна