РФ несе великі втрати на Слобожанському напрямку: два полки буде розформовано

Підтверджено значні втрати російської армії на Слобожанському напрямку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у четвер, 15 вересня.

Зазначається, що 202-й та 204-й стрілецькі полки 2-го армійського корпусу окупаційних військ, що брали участь у бойових діях, спішно виведені на тимчасово окуповану територію Луганської області та підлягають розформуванню.

“Залишки особового складу розподілені серед підрозділів мобілізаційного резерву. Через велику кількість поранених у населеному пункті Новоайдар під військові шпиталі терміново перепрофільовують цивільні медичні заклади, зокрема й дитячу лікарню”, – йдеться у зведенні ГШ. 

Там додали, що військово-політичне керівництво РФ прийняло рішення поповнити резерв для війни в Україні за рахунок закладів виконання покарань, державних підприємств та установ, зняття обмежень на призов для багатодітних сімей та примусового створення регіональних батальйонів, сформованих за національною ознакою.

Читайте також:
ЗСУ припинили існування 237-го гвардійського десантно-штурмового полку РФ, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна