Вечірня повітряна тривога: ППО ЗСУ збила 9 російських ракет з 11

Під час вечірньої повітряної тривоги російські війська випустили по сходу й центру України 11 крилатих ракет, з них дев’ять – збила протиповітряна оборона ЗСУ.

Про це ввечері в неділю, 11 вересня, повідомила пресслужба Повітряного командування “Схід” ПС ЗСУ.

“Загалом ворогом застосовано 11 крилатих ракет. Підрозділами повітряного командування “Схід” збито сім крилатих ракет на Дніпропетровщині. З них п’ять – Х-101, дві – “Калібр”. Ще дві ракети знищено підрозділами Повітряних сил на Полтавщині”, – розповіли в ПвК “Схід”.

Нагадаємо, під час ранкової тривоги в неділю було збито ракети з РФ на Черкащині та над Дніпром.

Увечері по всій Україні, окрім окупованого Криму, оголошували повітряну тривогу. Вибухи пролунали під Харковом, на Дніпропетровщині, на Полтавщині.
При цьому через влучання по об’єктах інфраструктури виникли проблеми з електропостачанням у багатьох східних і центральних областях.

Працівники ДСНС гасять пожежу на одному з об‘єктів критичної інфраструктури Харківщини (за деякими даними, це Харківська ТЕЦ-5).

Читайте також:
Значна частина сходу України має проблеми з електрикою – ймовірно, через удар росіян по ТЕЦ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна