Росіяни випустили 2 крилаті ракети на Дніпро, обстріляли Миколаїв та Харківщину: загинула жінка

У ніч проти 10 вересня російські війська обстрілювали Харківщину, де загинула щонайменше одна людина, Миколаївщину і Дніпропетровщину, зокрема Дніпро, на яке випустили дві крилаті ракети – одну з них збила українська ППО, друга влучила в інфраструктурний об’єкт і спричинила пожежу.

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, близько 1-ї години ночі росіяни обстріляли Харківський район.

“У Новій Водолазі зруйнований приватний будинок, сталася пожежа. На жаль, загинула 62-річна жінка”, – йдеться в повідомленні. Окрім того, в Харківському районі зазнав поранень ще один чоловік.

Синєгубов також поінформував, що внаслідок обстрілів упродовж дня 9 вересня в самому Харкові поранень зазнали 14 цивільних, включно з трьома дітьми, а в Ізюмському районі госпіталізовано п’ятьох мирних мешканців.

На Дніпропетровщині росіяни вночі атакували одразу три райони: Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський.

“На Дніпровський скерували дві крилаті ракети. Одну наша ППО збила. Інша влучила в об’єкти промислової інфраструктури. Там зайнялися виробничі будівлі, склади та обладнання. Вогнеборці полум’я уже приборкали. Люди не постраждали”, – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

По Нікополю та Марганецькій громаді гатила ворожа важка артилерія, по Синельниківському району на ранок ударили кілька російських ракет. Понівечено місцеве фермерське господарство, постраждалих немає.

Близько 1-ї години ночі обстрілів зазнав також Миколаїв. За попередньою інформацією Миколаївської ОВА, жертв та постраждалих немає, інформація про пошкодження уточнюється.

Окрім того, вранці 10 вересня, близько 05:30, були обстріли за межами сіл Червона Долина та Широке Широківської громади. Постраждалих немає.

Читайте також:
ЗСУ звільнили понад 30 населених пунктів на Харківщині, – президент

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна