Виставку знищеної техніки РФ відкрили в регіоні, який єдиний не постраждав від обстрілів

У центрі Чернівців відкрили виставку знищеної військової техніки російських окупантів. Експозиція відкрилася на Соборній площі, де нещодавно демонтували пам’ятник радянському солдату.

Як передає “Новинарня“, про це 5 вересня повідомляють місцеві ЗМІ та блогери в соцмережах.

Загалом на буковинському майдані виставили п’ять одиниць техніки росіян, яку спалили Збройні сили України.

Чернівчани та гості міста сприйняли виставку переважно схвально, захоплюючись спроможністю ЗСУ знищувати сучасні танки, ББМ і САУ окупантів. Водночас дехто й обурюється “негативною енергією” від спалених бронемашин ворога, недоцільністю тягнути їх у мирне місто тощо.

Раніше заступник начальника департаменту державних закупівель Міністерства оборони Олександр Лієв розповів, що виставку організували за дорученням глави МОУ Олексія Резнікова у співробітництві з МВС.

Виставка триватиме з 5 вересня до 11 вересня.

У Чернівцях, на відміну від Києва, виставка влаштована так, щоб люди не могли вилазити на техніку.

Фотогалерея:

виставка знищеної російської техніки - Чернівці_0 виставка знищеної російської техніки - Чернівці_3 виставка знищеної російської техніки - Чернівці_4 виставка знищеної російської техніки - Чернівці_2 виставка знищеної російської техніки - Чернівці_1
<
>

Подібні виставки влаштували в Києві, Львові, інших містах України та за кордоном. Велика кількість знищеної техніки ЗС РФ дозволяє проводити такі експозиції на площах багатьох українських населених пунктів.

Як відомо, Чернівецька область – єдина в Україні, по якій з початку повномасштабного вторгнення РФ не було жодного ракетного чи артилерійського влучання.

Нагадаємо, минулих вихідних у Чернігові під час виставки зброї спрацював гранатомет, постраждали четверо дітей.

Читайте також:
“Але є нюанс”: на Хрещатику до Дня Незалежності виставили знищену військову техніку росіян

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна