“Але є нюанс”: на Хрещатику до Дня Незалежності виставили знищену військову техніку росіян

У Києві на Хрещатику в суботу, 20 серпня, з’явилася “експозиція” знищеної українськими військами російської військової техніки.

Як раніше повідомляло Міністерство культури та інформаційної політики, ця виставка є одним із заходів до Дня Незалежності України.

Проїжджа частина Хрещатика перекрита, значна частина вулиці заставлена обгорілою і вже покритою іржею ворожою технікою.

Як іронізують у соцмережах, “російська техніка таки опинилася на Хрещатику, як і планували загарбники. Але є нюанс”.

Раніше голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов доручив заборонити проведення у столиці з 22 по 25 серпня будь-яких масових заходів, що передбачають велике скупчення людей.

Таке рішення було ухвалено з метою своєчасного реагування на можливі загрози завдання військовими РФ ракетно-бомбових ударів під час відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності.

Єдині святкові заходи, що відбудуться в Києві на державному рівні – це ця сама виставка військової техніки, молитва за Україну, яку проведуть священники різних конфесій у Софії Київській та підсвітка монумента “Батьківщина-мати” й інших знакових місць столиці синьо-жовтими кольорами.

Читайте також:
Берлін відмовився від виставки знищеної російської техніки перед посольством РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна