Херсонці не готові до “референдуму”, й тому його відкладають, – колаборант Стремоусов

Референдуми щодо “приєднання” окупованої Херсонщини до Росії скоріш за все, знову віжкладають

Про це у розмові з кореспондентом прорагандистського URA.RU заявив “заступник голови військово-цивільної адміністрації” Кирило Стремоусов, пише місцеве проукраїнське видання “Мост”.

“Швидше за все, не буде черги серед звільнених регіонів на проведення референдумів. На мою думку, референдум має проводитися не окремо на Херсонщині, а одразу у всіх звільнених регіонах одночасно”, – сказав Кирило Стремоусов.

Співрозмовник агентства зазначив, що голосування про приєднання до РФ відкладається через переход звільнених регіонів “під соціальний формат та законодавство Росії”.

Також він заявив, що люди “не готові дл референдуму”.

“Взагалі, ми хочемо, щоб люди самі були готові до проведення референдуму. Я не ухвалюю рішення щодо дати. Ми хочемо, щоб люди самі заявили та запропонували публічно свою дату, а не так, щоб рішення було ухвалено на рівні військово-цивільної адміністрації чи російської влади”, – резюмував він.

Читайте також:
РФ для своєї пропаганди у Херсоні вкрала фото українських дітей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.