РФ для своєї пропаганди у Херсоні вкрала фото українських дітей

Для своєї пропаганди у Херсоні росіяни вкрали фото українських дітей.

Про це стало відомо з допису в Instagram фотографа Анни Пасічник, пише місцеве видання “Мост”.

Як з’ясувалось, на вкраденій росіянами фотографії зображений син Анни зі своєю подругою. Зроблене фото у Київській області. Патріотичні синьо-жовті кольори пейзажу окупанти замінили на стрічки в кольорах російського триколору й додали напис “Херсон – навіки з Росією” (втім, три останні літери у слові “Херсон” на плакаті хтось уже замалював).

Крадіжка фото з власною дитиною викликала обурення у фотографині, яке вона виклала у згаданому вище дописі в Instagram.

“Я – фотограф, працюю, в тому числі, викладаючи фото на фотостоки. В травні робила серію фотографій з моїм сином та його найкращою подругою на ріпаковому полі на Київщині в улюблених вишиванках, з прапором України. Фото зроблені з великою любов’ю до України, до нашої культури. Світ має бачити справжніх українських дітей, бо це щиро, це про любов, це про почуття!” – наголосила Пасічник.

“Що робить раша? Бере фото моїх щасливих діток у вишиванках, підло фотошопить свій кривавий брудний прапорець, пише брехливий, ненависний лозунг і вішає в Українському Херсоні банер, від якого хочеться, вибачте, блюванути…

Ніколи, чуєте! Ніколи вам нас не перемогти, бо ви підлі, брехливі, тупі, злі недолюди, які напали на чужу країну, які всю свою історію забруднили в крові інших народів! Ненавиджу вас!” – не приховує емоцій обурена мама.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Pasichnik (@annapasikphoto)

Читайте також:
У Херсоні окупанти викрали патріотичну блогерку, виховательку дитсадка Олену Наумову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна