Посольство США закликало своїх громадян покинути Україну через ракетну загрозу

Сполучені Штати Америки закликають своїх громадян, які знаходяться на території України, покинути країну. Це пов’язано із підвищеною загрозою ракетних ударів.

Про це йдеться в заяві Посольства у вівторок, 23 серпня.

“Держдепартамент володіє інформацією, що Росія нарощує зусилля для завдання ударів по цивільній інфраструктурі України та урядових об’єктах найближчими днями. Російські удари по Україні становлять постійну загрозу для мирних жителів та цивільної інфраструктури. Посольство США закликає американських громадян покинути Україну зараз, використовуючи доступні приватні варіанти наземного транспорту, якщо це безпечно”, – йдеться в заяві.

Такі поради посольство США дає регулярно. Попереднього разу про таке інформували 14 липня.

Нагадаємо, за даними американських чиновників з посиланням на розвідку, цими днями Росія готується вдарити по цивільній інфраструктурі та органах влади України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна