У Севастополі розмістили бігборд із зображенням балістичної ракети та цитату Путіна про “ми ще не починали”

У тимчасово окупованому Севастополі на бігборді розмістили політичну рекламу з цитатою з промови російського президента Володимира Путіна та зображенням балістичної ракети.

Фото поширило видання “Крим.Реалії” у п’ятницю, 19 серпня.

“На рекламному бігборді, встановленому біля дороги на вулиці Тарутинській навпроти дитячого парку “Лукомор’я”, зображено мобільний пусковий комплекс РС-12М “Тополь” міжконтинентальних балістичних ракет, здатних нести ядерні боєголовки потужністю 550 кілотонн”, – йдеться в повідомленні.

Також на плакаті написано: “Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою. Ну що тут скажеш? Нехай спробують. Ми всерйоз поки що нічого і не починали”.

Ці слова Володимир Путін сказав 7 липня на зустрічі з лідерами фракцій Держдуми Росії. Пізніше після численних невдач і поразок російської армії на полі бою слова «ми ще й не починали» стали мемом.

Так, секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що кількісні переваги військ РФ нівелюються точністю Збройних Сил України.

“Кількісні переваги росармії нівелюються українською ракетно-артилерійською точністю. Західна зброя для ЗСУ вже змінює перебіг війни. І це ми ще не починали!” – написав Данілов.

Читайте також:
Генсек ООН заявив про повернення ризику ядерного протистояння в світі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна