“Танки мруть, наша арта б’є по нас же, суцільне наї**лово”: військовий РФ розповідає про умови на фронті

Російський військовий, що незаконно перебуває на Харківщині, розповідає про втрати, недорахування виплат, вогонь артилерії по своїх же армійцях та про документи, згідно з якими вони зараз начебто в Москві.

Про це в понеділок, 15 серпня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ із посиланням на нове перехоплення.

“От був останній наступ… Танків не вистачає, танки мруть, така ж*па (…)”, – говорить російський військовий.

Його співрозмовник каже, що він “в курсі”.

“Та яке ти в курсі… Те, що показують по телевізору – це х**ня. Із 30 людей залишилося 11. По телевізору – це суцільне на**алово. Зарплату теж не дають, за два місяці – 80 тисяч (рублів), а мало би бути вже 400 тисяч… “, – каже окупант.

(Увага! Відео містить нецензурну лексику)

“А ти знаєш, де я по списках? В Москві! Я – стрілець-гранатометник у Ямпольському полку, так само пацани… Грошей не платять їм третій місяць, по документах вони теж ніби в Росії. А начальство таке кінчене, що просто… Наша арта х**рить прямо по нас, я такого не бачив, тим більше після Чечні, х**ня і н**балово, а не війна. Востаннє я за армію підписався, й*пте”, – підсумовує рашист.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 173 – 15.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна