Російським чиновникам обіцяють подвійний оклад за роботу в ОРДЛО, – розвідка

Керівництво Російської Федерації продовжує агітувати російських держслужбовців до роботи на тимчасово захоплених територіях України.

Про це в понеділок, 15 серпня, повідомляє пресслужба Головного управління розвідки.

Згідно з рішенням адміністрації Бєлгорода, співробітникам міськради, керівникам та працівникам муніципальних закладів в період їхньої можливої роботи в ОРДЛО обіцяють виплачувати подвійний оклад у рублях.

“Окрім того, з міського бюджету компенсуються витрати, пов’язані з – відрядженням (добові) та іншими потребами. Вводяться надбавки до добових в іноземній валюті (мають на увазі українські гривні) із розрахунку: 50% – голові адміністрації; 40% – першому та деяким іншим заступникам; 30% – начальникам відділів та їхнім заступникам, а також головним і провідним фахівцям”, – йдеться в повідомленні.

У розвідці пояснюють, що обіцянки збільшення виплат пов’язані з категоричним небажанням російських чиновників їхати в Україну через побоювання за власну безпеку.

Втім, попри ці пропозиції росіяни продовжують масово відмовлятися їхати в небезпечне відрядження, додали в ГУР.

Зазначається, що зараз керівництво Бєлгородської області відповідає за підтримку російського окупаційного режиму у Білокуракинському та Троїцькому районах Луганщини.

З вересня за участю бєлгородських вчителів там планується відкриття шкіл.

Туди ж направляються і виховательки для дитячих садків з РФ. Загалом з бєлгородського бюджету планується виділити 1,6 млрд руб. При тому, що затверджений дефіцит бюджету Бєлгородської області на 2022 рік становить 30,8 млрд руб.

Читайте також:
Військовим РФ за відмову воювати погрожують концтабором в ОРДЛО, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна