ЗСУ знищили четвертий та останній міст на Херсонщині, через який РФ перекидала техніку, – Хлань

Збройні сили України влучили в четвертий і останній міст в Херсонській області, який противник використовував для перекидання техніки на правобережну частину.

Про це увечері в п’ятницю, 12 серпня, повідомив у фейсбуці депутат Херсонської облради Сергій Хлань. 

“Сьогодні ЗСУ влучили в останній четвертий міст, що з’єднував правий і лівий берег. Тобто у росіян більше немає ніякої можливості повноцінно перекидати свою техніку”, – зазначив він.

За словами Хланя, окупанти будуть намагатися ремонтувати мости і шукати альтернативу в переправах, але це займе багато часу.

Крім того, противник боїться і готується до контрнаступу українських військ – в Херсоні наставили дерев’яних протитанкових “їжаків”.

“Посилили тиск на городян – вночі проводили обшуки і затримували людей. Через обстріли населених пунктів є загиблі та поранені серед цивільного населення. В області тривають пожежі”, – додав Хлань.

Читайте також:
ЗСУ знову влупили по мосту в районі Каховської ГЕС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна