Росіяни хотіли прорвати оборону ЗСУ біля Великої Комишувахи, – ГШ

Росіяни хотіли прорвати оборону ЗСУ біля Великої Комишувахи Ізюмського району, але підрозділи Сил оборони відпрацювали на відмінно.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у середу, 10 серпня.

Так, на Слов’янському напрямку противник здійснював вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії у районах Довгенького, Великої Комишувахи, Вірнопілля, Дібрівного, Богородичного, Краснопілля та Долини.

“Біля Великої Комишувахи окупанти намагалися прорвати оборону наших військ, успіху не мали, відійшли”, – йдеться у зведенні.

Велика Комишуваха на карті бойових дій:

На Харківському напрямку ворог активно вів повітряну розвідку БпЛА Завдав авіаційного удару біля Гусарівки.

З метою покращення тактичного положення окупанти вели штурмові дії в районах населених пунктів Уди, Петрівка та Гусарівка. Українські воїни завдали загарбникам значних втрат та змусили тікати назад, додали в ГШ. 

На Донецькому напрямку з метою витіснення українських підрозділів із зайнятих рубежів ворог задіяв ствольну, реактивну артилерію та танки. Для розвідки маршрутів логістичного забезпечення та об’єктів критичної інфраструктури вів повітряну розвідку БпЛА.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли біля Сіверська, Верхньокам’янського, Григорівки та Сидорового.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 168 – 10.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна