Окупанти вдарили по Костянтинівці, зі зруйнованої багатоповерхівки витягнули сім людей

У ніч на 6 серпня росіяни вели інтенсивні обстріли на Донецькому напрямку та завдали ударів по містах у відносному тилу.

Про це вранці в суботу повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його даними, після півночі росіяни двічі обстріляли Костянтинівку, знищивши під’їзд у багатоповерхівці. Рятувальники витягнули з-під завалів та заблокованих квартир сімох людей. Ще одним обстрілом росіяни пошкодили школу – там без постраждалих.

“Ніч минула напружено в Авдіївській, Мар’їнській та Очеретинській громадах. У Красногорівці пошкоджено п’ять приватних будинків, у Первомайському снаряди влучили поряд із крамницею. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила”, – розповів Кириленко.

Ракетного удару росіяни завдали також по Кураховому – влучили у школу та житлові будинки. Ще одну школу пошкодили у смт Курахівка.

Під російські обстріли потрапила і Дружківка – пошкоджено п’ять житлових будинків.

“Росіяни продовжують бити по цивільних та нищити соціальну інфраструктуру. Залишатися в області – небезпечно! Закликаю всіх виїхати до більш безпечних регіонів України. Це – відповідально!” – наголосив голова області.

За його даними, за добу 5 серпня росіяни вбили п’ять мирних жителів Донеччини.

Дві цивільні особи загинули від обстрілів РФ в Опитному, 1 – в Авдіївці, 1 – в Соледарі та 1 – в Первомайському. Ще 14 людей отримали поранення, повідомив Кириленко.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 164 – 06.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна