ДБР прийшло з обшуками на телеканал депутата-зрадника Ковальова

Працівники державного бюро розслідувань проводять обшуки у приміщенні “4 каналу”, який належить народному депутату Олексію Ковальову, підозрюваному у державній зраді та пособництві Росії.

Про це повідомляє у середу, 3 серпня, пресслужба ДБР.

“Також слідчі дії проходили у його помічника та службових осіб телеканалу”, – ідеться у повідомленні.

У ДБР зазначили, що управління корпоративними правами каналу ухвалою слідчого судді передано до Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

За інформацією ДБР, Ковальов вивозив з Херсонщини продукти до тимчасово окупованого Криму, завозив звідти паливно-мастильні матеріали для росіян, віддав для розміщення російських військ санаторій у Голій Пристані.

У квітні було відкрито кримінальне провадження щодо Ковальова, який після повномасштабного вторгнення Росії перебуває на тимчасово захопленій території Херсонської області і допомагає російським військам. На початку липня Ковальов обійняв посаду так званого “заступника голови” у незаконно створеному росіянами “уряді Херсонської області”.

Читайте також:
Окупанти “понизили” в посаді колаборанта Ковальова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна