“ЗСУ готові перетворити ніч на день”: Резніков подякував США за новий пакет допомоги

Міністр оборони України Олексій Резніков подякував США за надання нового пакету допомоги у сфері безпеки у розмірі 550 мільйонів доларів.

Про це глава оборонного відомства написав на сторінці у твітері у вівторок, 2 серпня.

“Новий пакет військової допомоги від США – це ще одна інвестиція в безпеку східного флангу НАТО та підтримку демократії в ЄС. Наші артилеристи готові перетворити ніч на день, щоб вигнати російських загарбників з України! Дякую президенту США Джо Байдену та міністру оборони США Ллойду Остіну за ваше лідерство і всьому американському народу”, – написав Резніков.

Як писала “Новинарня“, США 1 серпня оголосили про новий пакет військової допомоги на 550 мільйонів доларів для України. Він “включатиме більше боєприпасів для передових ракетних систем високої мобільності, відомих як HIMARS, а також боєприпасів” для артилерії.

Читайте також:
Ще чотири HIMARSи прибули в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна