Окупанти пробували штурмувати на двох напрямках: отримали від ЗСУ прочухана та відійшли з втратами, – ГШ

Російські окупаційні війська пробували штурмувати на Бахмутському та Краматорському напрямках, але отримали від Сил оборони України відсіч та відійшли з втратами.

Про це йдеться у середу, 27 липня, у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Так, на Краматорському напрямку ворог вів штурмові дії у напрямку Білогорівка – Верхньокам’янське, зазнав втрат та відійшов.

На Бахмутському напрямку ворожі штурми у населеному пункті Берестове та на напрямках Володимирівка – Соледар і Роти – Семигір’я українські воїни успішно відбили. 

“Ворог, з втратами, відійшов”, – запевняють в ГШ. 

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник активних наступальних дій не вів. Зафіксовано обстріли, зокрема, районів Пісків, Костянтинівки, Авдіївки та Гуляйполя. Окупанти завдали авіаційних ударів біля Новоандріївки, Кам’янського та Ольгівського.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 154 – 27.07.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна