В окупованому Маріуполі хлопець вийшов із прапором України на площу біля розбомбленого драмтеатру

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині хлопець вийшов на площу біля розбомбленого російськими загарбниками драмтеатру з прапором України на плечах.

Про це вранці в понеділок, 18 липня, інформує пресслужба міської ради.

“Навіть окупований, Маріуполь не здається. Юнак вийшов на площу біля розбомбленого рашистами драмтеатру з прапором України. Справжня сміливість зробити це, коли навіть за українську мову можна потрапити «на підвал»”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що десятки тисяч людей й досі не можуть виїхати зі зруйнованого й окупованого росіянами міста, але вони чекають та мріють, що скоро Маріуполь знов буде українським.

Як інформувала “Новинарня“, окупанти оголосили полювання на підлітка, який в червні зірвав і викинув прапор Російської Федерації у Маріуполі.

Читайте також:
В окупованому Маріуполі відбулися перші акції масової непокори, – радник мера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна