У Вінниці погасили пожежу на автостоянці біля офісного центру

У Вінниці рятувальники ліквідували пожежу на автостоянці біля офісного центру, яка виникла від ворожого ракетного удару.

Про це о 13:27 у четвер, 14 липня, інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“Пожежу на паркувальному майданчику біля Будинку побуту ліквідовано. Загиблих – 12, 14 постраждалих госпіталізовано. Працює близько 150 рятувальників, кінологів та психологів”, – йдеться в повідомленні.

Заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко додав, що “90 людей звернулися за допомогою до медичних закладів”.

“Поліція у Вінниці розгорнула мобільний пункт для звернень громадян (вул. Замостянська, 37) та відкрила гарячі лінії для пошуку зниклих осіб.
Якщо ваші рідні чи знайомі перебували у місці атаки і не виходять на зв’язок, телефонуйте 050-222-03-26 або (0432) 59-42-00”, – написав він.

Фото: пресслужба ДСНС

Як повідомляла “Новинарня“, під час повітряної тривоги вранці 14 липня, після 10-ї години, три російські ракети прилетіли у центр Вінниці й уразили будинок побуту (офісний центр) та автостоянку біля нього, Будинок офіцерів, уразили також розташовані неподалік житлові будинки.

Читайте також:
Над Вінниччиною сили ППО збили чотири російські ракети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна