Росіяни другий ранок поспіль били “Іскандерами” по Харкову

На світанку російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Харкову. Зруйновано школу та приватний будинок, у Основ’янському та Слобідському районах.

Про це вранці в неділю, 10 липня, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“О 03.30 год внаслідок удару частково зруйновано 2-й та 3-й поверхи освітнього закладу. Загиблих та постраждалих немає.
Хвилиною пізніше від ракетного удару зруйновано частину житлового будинку на 6 квартир. Загиблих немає, госпіталізований чоловік 62 років, стан – середній”, – написав Синєгубов у телеграмі.

Пресслужба Харківської обласної прокуратури також зазначила, що частково пошкоджено територію дитячого санаторію, розташованого поруч.

Розпочато досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Кореспондентка каналу ICTV в ефірі національного марафону повідомила, що удари були завдані ракетами “Іскандер”, як і напередодні.
Нагадаємо, в суботу, 9 липня, внаслідок ракетних ударів по центру Харкова сім людей зазнали поранень, було госпіталізовано трьох мирних жителів, зокрема й одну дитину.

Читайте також:
На Харківщині дрон ДПСУ доставив росіянам “вибухові подарунки”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна