Число загиблих від удару РФ по будинку в Часовому Яру зросло до 15

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у місті Часів Яр на Донеччині зросла до п’ятнадцяти.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Донецькій області.

“Рятувальники Донеччини продовжують проводити розбір зруйнованих внаслідок ракетного обстрілу елементів будинку в Часовому Яру. Станом на 13:00 під час проведення аварійно-рятувальних робіт на місці події виявлено тіла 15 загиблих осіб, врятовано з-під завалів п’ятьох осіб“, – сказано в повідомленні.

За інформацією рятувальників, підтримується мовний контакт із трьома особами під завалами. Здійснюються заходи щодо їх порятунку, роботи тривають.

Як інформувала “Новинарня“, російські нелюди завдали ракетного удару по житлових будинках у місті Часів Яр у ніч із 9-го на 10 липня. В одній із п’ятиповерхівок повністю зруйновано два під’їзди. Відомо, що під завалами можуть перебувати понад 30 людей, серед яких 9-річна дитина.
Станом на восьму ранку ДСНС повідомляла про 5 загиблих цивільних.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 137 – 10.07.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна