Ракетний удар по Одещині: зруйновано багатоповерхівку, багато загиблих. ОНОВЛЕНО

Після півночі 1 липня російська авіація завдала ракетного удару по Одеській області, влучивши в багатоквартирний будинок. Є багато загиблих і поранених.

Про це повідомив речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук із посиланням на ОК “Південь “.

“По Одещині завдано ракетного удару літаками стратегічної авіації з напрямку Чорного моря.

Одна ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку у Білгород-Дністровському районі.

В багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під’їзд у 9 поверхів.

Рятувальниками з-під завалів вилучено тіла 6 загиблих, вже надано медичну допомогу 7 пораненим, серед яких 3 дитини. Триває розбір завалів і боротьба з пожежею у прибудованому до будинку магазині на площі близько 20 кв. м”, – написав Братчук.

Він також зазначив, що на базі відпочинку загорання не виявлено, лише руйнування. Є постраждалі, їх кількість уточнюється

ОНОВЛЕНО. О 2:37 Братчук повідомив, що загиблих у багатоповерхівці уже щонайменше десять.

ОНОВЛЕНО о 6:30. Як повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій, станом на 6-ту годину ранку 1 липня кількість загиблих від удару по дев’ятиповерхівці сягнула 14 осіб, постраждалих – 30 осіб (з них 3 дитини).
Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Робот и тривають.

Також є загиблі від ракетного удару по базі відпочинку в Білгород-Дністровському районі, де сталося часткове руйнування триповерхової та чотириповерхової будівель, внаслідок чого загинуло 3 особи (з них 1 дитина) та постраждала 1 особа.

Читайте також:
Росіяни завдали удару крилатими ракетами по двох районах Харкова

У Миколаєві ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку: двоє загиблих, є поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна