Залужний прокоментував зачищення Зміїного від росіян. ВІДЕО

Російські військові залишили острів Зміїний, не витримавши вогню артилерійських, ракетних та авіаційних ударів української армії. 

Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний у четвер, 30 червня.

“Дякую захисникам Одещини, які вжили максимальних заходів для звільнення стратегічно важливої ділянки нашої території. Низький уклін конструкторам та виробникам української самохідної гаубиці “Богдана”, яка відіграла важливу роль у звільненні острова. Подяка іноземним партнерам за надані засоби ураження. Дякую всім, хто допомагає боронити кожний метр української землі і вірить у Збройні Сили України”, – написав головком. 

Він також оприлюднив відео, де показані, в тому числі, результативні удари по острову. У матеріалі показані робота САУ, БПЛА “Байрактар” тощо.

Як писала Новинарня“, 30 червня українські військові завдали результативних ударів по острову Зміїному. Станом на 11:00 острів вкрито пожежею, лунають вибухи.

Читайте також:
МО РФ підтвердило, що росіяни втекли зі Зміїного. І назвало це “жестом доброї волі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна