Росіяни випустили по Дніпровщині шість ракет, половина була збита

Під час атаки по Дніпропетровській області по обіді 28 червня російські війська випустили шість ракет, із яких половину збила ППО ЗСУ.

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

“Масова ворожа атака по Дніпропетровщині. Шість ракет!!! Три ракети наші військові збили – над Дніпром та над Синельниківським районом.
У Дніпрі через “прильоти” зруйнована залізнична інфраструктура і промислове підприємство. Горить сервісна компанія. На місці ударів працюють рятувальники. Шукають під завалами людей”, – написав голова області в телеграмі о 18:25.

За його словами, у Синельниківському районі масштаби руйнувань з’ясовуються.

Перед тим, о 17-й годині, мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що в місті російська ракета влучила в станцію техобслуговування – СТО “Автодизель”. “Ніяких військових, ніякої зброї, ніякої техніки. Звичайні прості дніпряни, слюсарі та трудяги перебувають зараз перебувають під завалами”, – написав він у соцмережі.

У місті Дніпрі сигнал повітряної тривоги спрацював о 16:38. Відбій – о 17:34.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 125 – 28.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

“Ракетний салют” останніх днів – нагадування нам, що воює вся наша нація, а не лише ЗСУ, – Дикий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна