Російський буксир “Василий Бех” затонув, – глава ОВА

Уражений Військово-морськими силами ЗС України російський буксир “Василий Бех” затонув.

Про це увечері у п’ятницю, 17 червня, інформує голова Одеської ОВА Максим Марченко у своєму зверненні.

“Сьогодні вранці нашими Військово-морськими силами було уражено судно забезпечення Чорноморського флоту Василій Бех, на борту якого був встановлений ЗРК ТОР. Пізніше стало відомо, що він затонув”, — заявив Марченко у відеозверненні.

Він також зазначив, що на рахунку Збройних сил України вже є ворожий крейсер, кілька катерів, а тепер додалось судно забезпечення.

“Я впевнений, що незабаром наші військові додадуть туди ще фрегат, корвет та великий десантний корабель, і зможемо сказати, що ми створили у Чорноморському флоті Росії таку собі підводну бригаду кораблів на дні Чорного моря. На відкриття запрошується усе військово-політичне керівництво окупантів. А ми, у свою чергу, будемо друкувати стільки марок із потопленими кораблями, скільки буде треба”, — іронізує у відеозверненні Марченко.

Читайте також:
ЗСУ вразили російський буксир “Василий Бех”, який віз окупантів і зброю на Зміїний. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна