В Україні ліквідований начальник відділу пропаганди Росгвардії Сергій Постнов

В Україні ліквідований начальник групи інформаційного реагування 1-го відділу департаменту взаємодії зі ЗМІ Росгвардії полковник Сергій Постнов.

Про це інформує сайт Ради ветеранів центрального апарату ОВС РФ.

Постнов загинув уночі в вівторок, 14 червня. В Україні він понад чотири місяці “виконував службово-бойові завдання”.

Зазначається, що полковник “у складі угруповання “V” проривався до Гостомеля, потім брав участь у “звільненні” низки міст та населених пунктів Харківської області та “ЛНР””.

Сергій Постнов – випускник Єкатеринбурзького Суворовського училища 1997 року. Після закінчення факультету культури та журналістики Військового університету міністерства оборони РФ у 2002 році він потрапив за розподілом у внутрішні війська МВС Росії.

Він працював кореспондентом, а пізніше редактором окружної газети “Зоркий часовой”, де “виконував завдання з інформаційного супроводу військ у різних гарячих точках”.

Також довгий час він працював у військовому журналі “На боевом посту”, а після цього отримав призначення до центрального апарату Росгвардії.

Читайте також:
На Харківщині ЗСУ ліквідували Героя Росії Герасимова. Ховають його лише через три місяці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.