Росіяни вдарили з “Ураганів” по Апостоловому в Дніпропетровській області: є загиблі, зруйновані будинки

Унаслідок нічного обстрілу окупантами міста Апостолове у Дніпропетровській області загинуло четверо людей, одного поранено.

Про це у телеграмі у середу, 15 червня, повідомив міський голова Андрій Оса.

Місто обстріляли з реактивних систем залпового вогню “Ураган”.

“Наразі перші наслідки уражень, наскільки це було можливо у нічний час, ліквідовано”, – зазначив мер.

Зранку ДСНС, піротехніки та Національна поліція продовжують роботу.

Голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко інформує, що пошкоджено з десяток житлових будинків та лікарня. Територія обстрілу засипана касетними боєприпасами. На місцях працюють піротехніки.

“Важка ніч із втратами. Ворог обстріляв з “Ураганів» Криворізький район. Ударив по житлових кварталах Апостолівської громади. Попередньо, в Апостоловому загинули 4 чоловіків, 1 – поранений. Він у лікарні”, – написав він у Telegram-каналі.

Голова ОВА також додав, що ще два “прильоти” було в Новомосковському районі. Ракети сильно понівечили об’єкт громадської інфраструктури і дачні будинки. Постраждалих немає.

Читайте також:
Росіяни вдарили “Ураганами” по Дніпропетровщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна