У Мелітополі прогримів вибух біля окупаційного “управління МВС”. ФОТО

В окупованому Мелітополі Запорізької області прогримів вибух, є жертви.

Про це в неділю, 12 червня, пише місцеве видання “РІА Мелітополь”.

За його даними, підрив вибухівки стався у районі танка на вулиці Героїв України, 38 близько 17:45, його чули мелітопольці в різних районах міста.

За непідтвердженою інформацією, вибухнув автомобіль неподалік від окупаційного “управління МВС Росії”, яке очолює майор Олексій Селіванов. Вибуховою хвилею в кабінеті фейкового “МВС” вибило шибку.

На місце прибули карети швидкої допомоги. Окупаційна влада каже, що постраждали двоє, чоловік та дівчина.

Селіванов стверджує, нібито спрацював вибуховий пристрій, підкладений в урну, та називає пригоду “терактом укропів”.

При цьому РІА “Мелітополь” попереджало про те, що окупанти на День Росії 12 червня готують провокації і будуть звинувачувати у скоєному владу України та ЗСУ.

За даними видання, після вибуху окупанти перевіряють машини та обшукують людей. Військові КамАЗи з позначкою Z оточили територію від пенсійного фонду до танка.

“…Визволителі вже навіть з’ясували потужність вибухового пристрою – за їхніми даними, вона становить 700-800 грамів у тротиловому еквіваленті. А найкумедніше, що навіть зараз орки не перестають відзначати свято та чекають городян на концерт за участю російських зірок”, – пише місцевий сайт.

На місці вибуху. Фото: РИА “Мелітополь”

Нагадаємо, сьогодні вранці вибухи прогриміли в окупованому Бердянську Запорізької області. В результаті інциденту частина міста залишилася без світла.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 109 – 12.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна