Ла Скала повертає на сцену росіянку Нетребко і відкриватиме сезон “Борисом Годуновим”

Російська оперна співачка Анна Нетребко відновила виступи після перерви і дала сольний концерт на сцені міланського театру La Scala.

Про це інформує сайт Classic FM.

Наприкінці травня “Ла Скала” повернув російське оперне сопрано у програму. Вона включала твори Римського-Корсакова, Рахманінова та Чайковського. Тоді ж на сцену, трохи більше ніж через три місяці від початку вторгнення в Україну, вийшла й Анна Нетребко.

Співачка, яка була довіреною особою президента РФ Володимира Путіна на виборах, після того, як протягом кількох місяців великі світові оперні театри скасували з нею співпрацю заявляла, що примушувати митців або будь-яких громадських діячів публічно висловлювати свої політичні думки та засуджувати свою батьківщину – “неправильно”.

Генеральний менеджер “Ла Скала” Домінік Мейєр захищав росіянку після нещодавнього виступу Нетребко в оперному театрі.

Він сказав, що її виступ має стати знаком для інших театрів відчинити свої двері для неї.

Окрім цього, Міланський оперний театр також оголосив, що новий сезон планують розпочати 7 грудня з російської опери “Борис Годунов”.

Читайте також:
Кремлівські пропагандисти отримали вказівки перейти до нової інформаційної політики, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна