Кремлівські пропагандисти отримали вказівки перейти до нової інформаційної політики, – ГУР

Попри перевагу в живій силі та техніці, армія Російської Федерації зазнає від захисників України катастрофічних втрат та поразок. Пропагандисти шукають способи применшення цієї ганьби у ЗМІ.

Про це вранці в вівторок, 10 травня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

“Щоб змінити уявлення росіян про військову «непереможність» та підготувати суспільство до можливої поразки, російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння РФ з усіма країнами Європейського Союзу та НАТО. На думку кремлівських політтехнологів, це применшить ганьбу від програшу більш могутньому противнику”, – йдеться в повідомленні.

Керівники кремлівських телеканалів, інтернет-ЗМІ та пропутінської армії ботів вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики.

Пропагандисти країни-окупанта тепер промиватимуть мізки росіянам ідеями про необхідність об’єднання заради власного виживання та сліпої довіри до політики кремлівського диктатора.

Читайте також:
У РФ уже проблеми з поповненням високоточних боєприпасів, – Пентагон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна