Херсонщина: чому все пішло не так. Прем’єра YouTube “Новинарні”

Перезапускаємо YouTube-канал “Новинарня“. Підписуйтеся, дивіться. Тепер на ньому, крім іншого, будуть великі фахові інтерв’ю, розмови на тему війни, безпеки, окупації, політики та всього, що у фокусі нашої (і вашої уваги).

Починаємо з того, з чого фактично почалося велике вторгнення: повна окупація Херсонщини.

Громадський діяч Сергій Данилов – заступник директора Центру близькосхідних досліджень, але в останні роки, й особливо місяці, він – експерт із “близькопівденних”, тобто херсонських питань.

Головний редактор “НовинарніДмитро Лиховій вирішив поговорити з першим гостем про те, що призвело до швидкої окупації регіону, які помилки зробила влада перед війною та на її початку, як чинили спротив українські війська та самооборони, що зараз відбувається в окупованому Херсоні, яка доля українських активістів, як почуваються колаборанти, чи можна зараз виїхати з Херсонської області, як окупація Херсонської області вплине на ціни на продовольство

(спойлер: кавунів не чекайте!”),

що буде з Херсонщиною далі та багато іншого.

Підписуйтеся, ставте лайки, пишіть коментарі – так ви підтримаєте наш канал.

І пишіть, які теми варто обговорити надалі, яких гостей запросити.

Читайте також:
На Херсонщині воїни ССО перетворили російський бронеавтомобіль “Тайфун” із окупантами на факел. ВІДЕО

На Херсонщині окупанти утримують в катівнях близько 600 заручників, – Ташева


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.